fbpx

MENTAALITAIKURIN

TARJOUS

Viihteellinen elämys syntymäpäiville, joihin etsitään tavallisesta poikkeavaa ohjelmaa

MENTAALITAIKURIN

TARJOUS

Viihteellinen elämys syntymäpäiville, joihin etsitään tavallisesta poikkeavaa ohjelmaa

Katso video
Katso video

show koko porukalle

1. paketti

show koko porukalle

1. paketti

koko juhlaseurueelle

MENTALMAGIC

Syntymäpäiville suunnattu esitykseni on vauhdikas paketti tajunnanräjäyttävää taikuutta, joka sisältää rakastetuimpia numeroitani vuosien varrelta. Voit siis olla varma, että paatuneinkin skeptikko yleisössä hämmästyy. Kaiken tämän teen hyvällä maulla, viihdyttävästi ja pilke silmäkulmassa.

Esitykseni keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Unohtamatta päivänsankaria, joka pääsee loistamaan esityksen alussa ja lopussa. Tällä reseptillä syntyy ainutkertainen elämys, joka on päähenkilön lisäksi lahja koko juhlaseurueelle.

Koska esityksen viihdearvo perustuu esiintyjän ja yleisön väliseen vuorovaikutukseen, sopii show niin intiimiin kotiympäristöön kuin suuren juhlatilan lavalle. Se pitää otteessaan kaiken kokoiset juhlaseurueet ja varmistaa, että keskusteltavaa riittää vielä pitkään kotimatkan jälkeenkin. Toisin sanoen muistot  syntymäpäivistä palavat vieraiden verkkokalvoille pitkäksi aikaa.

Kokonaisvaltainen elämys

2. PAKETTI

Henkilökohtaista viihdettä

KIERTELEVÄ LÄHITAIKUUS

Jos haluat tarjota vieraillesi kokonaisvaltaisen elämyksen, voit lisätä lähitaikuuden esityksen perään. Saamissani palautteissa on useasti mainittu, miten kivaksi syntymäpäivävieraat ovat kokeneet, kun vielä yhteisen esityksen jälkeen mentaalitaikuri on kierrellyt juhlatilassa ja saapunut esiintymään omien silmien alle.

Kiertelevä mentaalitaikuri on tyylikäs seuramies, joka liikkuu pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esittäen lähitaikuutta pienelle seurueelle kerrallaan. Vaihtoehtoisesti ihmeet voivat tapahtua kiinteässä sijainnissa, jonka luokse kaikki mysteereistä kiinnostuneet ovat esityksen jälkeen tervetulleita ihmettelemään.

TOIMI NÄIN

HYVÄKSY TAI KUMOA TARJOUS

Tehdäänkö syntymäpäivistäsi ikimuistoiset? Vastaa sähköpostitse, miten haluat menetellä tarjouksen suhteen. Ilmoita siinäkin tapauksessa jos koet, ettei mentaalitaikuri tällä kertaa ole valinta seuraaviin juhliisi.


Taianomaisin terveisin,