fbpx

3 hyvää syytä valita taikuri esiintymään juhliin

Kun tärkeään juhlaan halutaan tuoda hyvää mieltä ja energiaa, käännytään usein ammattiesiintyjän puoleen. Eikä ihme, sillä taitava viihdyttäjä tuo juhliin arvokasta tunnelmaa varmistaen, että vieraat saavat hetken hengähdystauon arjen pyörteistä.

Kuten kollegani mentalisti Jose Ahonen on osuvasti sanonut: ”mun duuni on saada sut unohtamaan sun duuni.” Ammattiesiintyjän buukkaaminen onkin yksi toimivimmista tavoista panostaa vieraisiin ja näyttää heille, kuinka heidän läsnäoloaan arvostetaan.

Samalla juhlien järjestäjä voi ottaa rennommin, kun hänen ei itse tarvitse kehittää ohjelmaa. On huomattavasti helpompi nauttia juhlista itsekin tietäen, että paikalla on esiintyjä, joka huolehtii vieraiden viihtymisestä. Ja varsinkin kun on palkannut ammattilaisen, voi luottaa, että tämä hallitsee esiintymistilanteet ja osaa myös ratkaista odottamattomia tilanteita tahdikkaasti. Sillä näitä hetkiä tulee aina vastaan.

Kenen puoleen sitten kääntyä? Kannattaisiko palkata esiintyjäksi juhliin koomikko, tai kenties jokin bändi? Vai ottaisiko riskin ja lähettäisi tarjouspyynnön kainalopierutaiteilijalle? Vaihtoehtoja nimittäin riittää.

Mikäli suosit jotain, millä on korkea odotusarvo, saattaa mysteeriviihde olla tällöin perusteltu valinta. Ammattitaikurin näkeminen livenä kun on yhä isolle osalle suomalaisista uusi ja jännittävä tilanne, jota on saatettu odottaa vuosia.

Seuraavaksi käynkin läpi 3 hyvää syytä, miksi kääntyä juuri ammattitaikurin puoleen.

1) MYSTEERIVIIHDE TOIMII KAIKILLE

Siinä missä musiikkiin tai huumoriin liittyvät makumieltymykset jakavat ihmisiä, toimii taikuus kokemukseni mukaan kaikille – iästä, tausta tai kansallisuudesta riippumatta.

Olen jopa esiintynyt juhlissa, joissa minulla ei ole ollut yhteistä kieltä yleisön kanssa. Tästä huolimatta temput ovat loksauttaneet leuat auki ja tehneet paikalla olleisiin vaikutuksen.

2) KESKUSTELUN HERÄTTÄJÄ

Hyvän taikurin tunnistaa siitä, että tämä tarjoilee koko juhlayleisöä ravistelevia tunnekokemuksia. Hän myös ottaa katsojat mukaan esitykseensä ja on jatkuvasti vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Näin hän luo ainutkertaisen elämyksen, joka tunnelman nostattamisen lisäksi toimii tehokkaana jäänmurtajana – yhdessä koetusta kun halutaan myös keskustella yhdessä.

Jokaista tilaisuuden järjestäjää varmasti miellyttää nähdä se, kun toisilleen tuntemattomat ihmiset keskustelevat keskenään, usein vielä pitkään juhlien jälkeenkin. Varsinkin Suomessa tämä on suorastaan jotain ennenkuulumatonta.

3) VAHVA MUISTIJÄLKI

Me ihmiset tuppaamme muistamaan ne asiat, joihin liittyy voimakkaita tunteita. Ei olekaan ollut yksi tai kaksi kertaa, kun joku on tullut luokseni ja kertonut muistelevansa haltioituneena vielä vuosienkin jälkeen sitä fiilistä, jota psykologinen taikuuteni hänessä herätti.

Nämä kerrat muistuttavat itseänikin siitä, kuinka uniikki ja ikimuistoinen kokemus taikurin esitys voi olla. Ja mikä parasta, tilaamalla taikurin juhliisi varmistat, että nämä positiiviset tunteet liitetään juuri Sinun juhliisi.

LOPUKSI

Toivottavasti lukemastasi oli hyötyä ja löysit tarvitsemasi eväät sen päätöksen tekemiseen, onko taikuri juuri Sinun juhliisi oikea valinta. Jos jäi kysyttävää, ota yhteyttä. Ja jos etsit hyvää taikuria juhliisi, voit tutustua laajemminkin kotisivuihini.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.