fbpx

ESIINTYJÄ JUHLIIN

Esiintyjä juhliin, joissa juhlavieraiden viihtyminen halutaan viedä seuraavalle tasolle

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

tilaajista koki taikurin hyväksi

100 %

piti taikurin hintalaatusuhdetta sopivana

9.2/10

tilaajien arvosana taikurille

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

ikimuistoinen esiintyjä juhliin

Kun järjestät juhlat heille, jotka ovat kokeneet jo lähes kaiken

Mietitkö juhliin lumoavaa esiintyjää? Positiivisesti yllättävän esiintyjän löytäminen juhliin sadoista vaihtoehdoista on kaikkea muuta kuin helppoa. 

Siksi minulla onkin tarjota juhliin ainoastaan sellaista mysteeriviihdettä, joka todennettavasti loksauttaa leuat tonttiin. Tämän uskallan esiintyjänä luvata kymmenen vuoden ja satojen keikkojen kokemuksella.

Koska ammattiesiintyjänä tiedän jo nyt, miten paljon juhlavieraasi tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan herrasmiehen lupauksen – jos juhlien vieraat eivät muistele esiintyjää hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

ESIINTYJÄ JUHLIIN 2023

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

SHOWTAIKUUS JUHLIIN

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni juhliin, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

Lähitaikuus JUHLIIN

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

juontaja JUHLIIN

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan suuriin juhliin myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Esiintyjä juhliin

1

Täytä yhteydenottolomake tai soita numeroon 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta tietäen, että juhlasi tulevat olemaan menestys.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.