fbpx

ESIINTYJÄ PIKKUJOULUIHIN

Esiintyjä pikkujouluihin, joka varmistaa vieraiden viihtymisen korkeatasoisella taikuudella

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

katsoi taikurin tason hyväksi

100 %

sanoi, että taikurin hintalaatusuhde on hyvä

9.2/10

tyytyväisyysaste taikurin suosittelemiseen

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Suosittu esiintyjä pikkujouluihin

Mitä jos esiintyjä pikkujouluihin olisi mentaalitaikuri?

Silmäiletkö pikkujouluihin viihdyttävää esiintyjää? Sellaisen löytäminen lukemattomista vaihtoehdoista ei aina ole helppo tehtävä.

Siksi tarjoan pikkujouluihin ainoastaan sellaista viihdettä, joka varmasti vastaa juhlavieraidesi odotuksia – tämän uskallan luvata kymmenen vuoden ja satojen keikkojen esiintymiskokemuksella.

Koska täysipäiväisenä esiintyjänä tiedän jo nyt, miten paljon vieraasi tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, uskallan luvata seuraavaa: jos pikkujoulujen vieraat eivät muistele esiintyjää hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

ESIINTYJÄ PIKKUJOULUIHIN

MENTAALITAIKURI

SHOWTAIKUUS PIKKUJOULUIHIN

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni pikkujouluihin, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

LÄHITAIKUUS PIKKUJOULUIHIN

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota pikkujoulu-vieraille henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

JUONTAJA PIKKUJOULUIHIN

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan suurempiin pikkujouluihin myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Esiintyjä pikkujouluihin:

1

Lomakkeella tai soittamalla numeroon 044 532 3433.

2

Katsotaan, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta, sillä esiintyjää ei tarvitse enää miettiä.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.