fbpx

MENTAALITAIKURIN

ESITTELY

Katso video

Mentaalitaikuri korkatti

Ihmeiden ammattilainen

Mun nimi on Miika Korkatti ja olen 30-vuotias ammattitaikuri Tampereelta. Nousin vuonna 2017 suomalaisen taikamaailman parrasvaloihin voitettuani ensimmäisen SM-kilpailuni vain neljän vuoden taikurikokemuksella. Toistaiseksi kukaan toinen taikuri ei ole kyennyt samaan.

Vuosien aikana olenkin voittanut useita palkintoja lisää ja noussut tutuksi naamaksi suomalaisen yritysmaailman keskuudessa. Vuodesta 2016 lähtien olen toteuttanut 80-100 keikkaa per vuosi. Tämä tekee minusta yhden Suomen kysytyimmistä ammattitaikureista.

Havaintojeni perusteella menestykseni taustalla on kautta aikojen vaikuttanut erityisesti kaksi osatekijää:

1. Ammattitaito

TYYLI TEHDÄ TAIKUUTTA

Olen ollut urani alusta lähtien loputtoman kiinnostunut ihmismielen mysteereistä. Voiko ajatuksia lukea? Voiko valintoihin vaikuttaa kenenkään huomaamatta? Kuinka luodaan mahdottomalta tuntuvia mielen ihmeitä?

Sekoitan palkitussa psykologisessa taikuudessani yhteen klassista silmänkääntöä ja modernia mentalismia tavalla, jolla kukaan toinen taikuri ei Suomessa esiinny. Tarkkaan harkitun esiintymismateriaalini ansiosta syntyy älyllisesti stimuloivaa viihdettä, joka rikkoo perinteiset mielikuvat taikureista.

“Korkeatasoista toimintaa. En muista aiemmin kuulleeni vastaavaa palautevyöryä. Meidän tiloissa on muitakin taikureita esiintynyt.”
– Anonyymi yritysasiakas, Korkatin tyytyväisyyskysely 2022

2. Ihmisläheisyys

TAPA HUOMIOIDA YLEISÖ

Olen aina ollut harvinaisen ihmisläheinen ja nauttinut seurallisista tilanteista. Tästä syystä esiintyminen ei ole ikinä ollut minulle vain esittämistä – vaan myös aitoa läsnäoloa ja yhteyttä ihmisten välillä.

Minulle onkin luonteenomaista ottaa runsaasti kontaktia yleisön kanssa varmistaen, että kaikki nauttivat ajastaan. Lisäksi hyödynnän jatkuvasti yleisön jäseniä mukana tempuissa, jotta ihmiset saavat kokea olevansa ihmeiden synnyttämisen keskiössä.

“Miika ei jää etäiseksi, lisäksi hänellä on SUURI SYDÄN!”
– Anonyymi yritysasiakas, Korkatin tyytyväisyyskysely 2022

Syntyhistoria

Taikurin kutsumus

Toisin kuin suurimmalla osalla muista taikureista, oma ensikosketukseni taikuuteen tapahtui vasta aikuisiällä. Vuonna 2013, ollessani 20-vuotias, kohtasin illanistujaisissa taitavan lähitaikurin, jonka taikuus sai koko maailmankuvani horjumaan.

Tuona iltana läpikäymäni tunteet ovat vaikuttaneet merkittävästi siihen, miltä taikuuden tulisi mielestäni taiteenmuotona näyttää. Aiemmin olin mieltänyt taikuuden lähinnä halpoina temppuina ja jekkuina, jotka sopivat korkeintaan lapsille. Ja mikäli olet joskus itse nähnyt taikurin, saatat hyvinkin tunnistaa mielikuvan. Kuitenkin illanistujaisissa kokemani asiat olivat kaukana näistä mielleyhtymistä.

Jotain kokemuksen voimakkuudesta kertoo, että heti seuraavana päivänä aloitin intohimoisen taikuuden opiskelun. Olenkin elävä todiste siitä, miten mahdottoman kohtaaminen voi muuttaa elämän suunnan – omalla kohdallani taikuuden maailma vyöryi ylitseni kuin tsunami. Olin kuin pakotettu opiskelemaan taitoja ja kykyjä, jotka mahdollistaisivat saman taianomaisen elämyksen tarjoamisen myös muille eksyneille sieluille.

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan suosituksiin sekä asiakaspalautteisiin. Lisäksi voit siirtyä Media -sivulle katsomaan tunnelmia keikoiltani.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.