fbpx

MENTAALITAIKURI KORKATI

SEURAKUNNILLE 2023

Mentaalitaikuri korkatti

SATTUMAAKO? -SHOW

Uusi esitykseni SATTUMAAKO? on tajunnanräjäyttävä cocktail päräyttäviä taikatemppuja yhdistettynä uskon puolustamiseen järkiperäisillä argumenteilla.

Jokaisen tempun, mitä yleisö näkee ja kokee, voisi halutessaan selittää sattumalla. Ehkäpä taikurilla käy vain uskomaton munkki kerta toisensa jälkeen? Mutta mitä pidemmälle kaninkoloon yleisö uppoaa, sitä ilmiselvemmäksi käy, että kaiken taustalla täytyy olla jokin suurempi suunnitelma.

Tämä nuoria osallistuttava ja hämmästyttävä esitys on suunnattu varttuneemmalle yleisölle, vähintään 13-vuotta täyttäneille. Nuortenleirit, tapahtumat, työntekijöiden virkistyspäivät – show sopii varattavaksi kaikenlaisiin seurakunnan tilaisuuksiin, jumalanpalveluksia lukuunottamatta.

Ja jos saan suositella, esitykseni toimii loistavasti myös osana tavoittavaa työtä, jossa uusia ihmisiä kutsutaan osaksi seurakunnan toimintaa.

GOSPEL MAGIC

HISTORIAA

Vuonna 2018 toteutin seurakunnille suunnatun Gospel Magic -kiertueen, joka oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Idea oli yksinkertainen: tykitetään maailmanluokan taikatemppuja ja kristillistä sanomaa samassa paketissa. Kyseistä esitystä nähtiin monenlaisissa seurakuntien tapahtumissa ja sitä todistivat mm. tuhannet riparilaiset.

Olen vieraillut esitysteni kanssa viime vuosien aikana yli 100 kristillisessä seurakunnassa ympäri Suomea, monessa niistä useampaan kertaan. Saatuani Gospel Magic -kiertueistani huikean hyvää palautetta, päätin ottaa SATTUMAAKO? -esityksen osaksi vakituista ohjelmistoani seurakunnille.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.