Ilmainen opas: Pro-vinkit taikurin valitsemiseen

Etsitkö tilaisuuteesi taikuria tai mentalistia, mutta sinulla ei ole suosituksia luotettavalta taholta tai et ole nähnyt livenä sopivaa vaihtoehtoa? Tai oletko muuten vain kiinnostunut kurkistamaan, mistä tunnistaa asiansa osaavan taikurin?

Suomessa toimii yli 100 keikkailevaa taikuria. Joukko pitää sisällään kaiken tasoisia ja hintaisia tekijöitä. Rehellisesti sanottuna myös heitä, joiden tilaamisen suhteen erityisesti yritysasiakkaana kannattaa olla varovainen.

Jos kipuilet sen kanssa, mihin asioihin taikurin valitsemisessa kannattaa kiinnittää huomiota, olet oikeassa paikassa. Olen suunnitellut sinua varten n. 10 minuutin oppaan, joka lähestyy taikurin valitsemista yritysasiakkaan näkökulmasta, joka vertailee esiintyjiä ensisijaisesti netistä löytyvien tietojen perusteella.

Pro-vinkkien lisäksi annan sinulle joitain suosituksia suomalaisista taikureista, joiden ohjelmisto on tehnyt erityisesti itseeni suuren vaikutuksen.

Liittymällä postituslistalleni opas teleporttaa automatisoidusti sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.