fbpx

Juontaja tapahtumiin

TAIKOVA JUONTAJA

Kaipaatko tapahtumaasi käytännön kapellimestarin, joka ammattilaisen ottein varmistaa, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin?

Juontaja on avainasemassa, kun puhutaan tapahtuman yleisen ilmapiirin ja arvokkuuden nostattamisesta. Monesti ulkopuolisella merkkihenkilöllä on tähän paremmat edellytykset kuin esimerkiksi yrityksen omilla työntekijöillä, jotka ovat osallistujille jo valmiiksi tuttuja. Lisäksi ulkopuolisen palkkaaminen tapahtuman tai tilaisuuden juontajaksi lähettää paikallaolijoille viestin, että heihin halutaan panostaa.

Vuosien varrella monet asiakkaani ovat esittäneet toiveen, että taikuripalveluiden lisäksi toimisin juontajan roolissa tapahtuman keulakuvana. Olen tarttunut haasteeseen joka kerta ilolla. Ja saamani palautteen perusteella olen ollut juuri sopiva henkilö kyseiseen rooliin. En ole pelkästään ammattiesiintyjä, vaan myös hyvä tyyppi, jonka kanssa on kiva viettää aikaa. Lisäksi taikurina minun on helppo istuttaa juontojen lomaan hämmästyttäviä taikatemppuja, jotka vangitsevat pahimmankin someaddiktin huomion.

”Show + taikova juontaja oli juuri oikea meille. Ja vaikka tapahtumatila oli poikkeuksellisen haastava, hallitsit tilanteen täydellisesti. Suosittelen sinua takuulla kaikille, jotka etsivät esiintyjää tapahtumaansa!” 

– Rosa Rantti, Tilaaja, StartAx Oy

MENTAALITAIKURI KORKATTI

lisäpalvelut

Lähitaikuus TAPAHTUMIIN

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Jos haluat tarjota tapahtumavieraillesi kokonaisvaltaisen elämyksen, suosittelen kiertelevän mentaalitaikurin lisäämistä juontojen kylkeen. Tällöin liikun tapahtumassa samalla myös tyylikkäänä seuramiehenä pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esittäen lähitaikuutta pienelle seurueelle kerrallaan. 

Saamissani palautteissa on useasti mainittu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun taikuri saapuu suoraan silmien alle esiintymään. Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten hyvin kiertelevä taikuri toimii muun ohjelman lomassa.

SHOWTAIKUUS TAPAHTUMIIN

MENTALMAGIC SHOW

Upouusi Mentalmagic-show on kruununjalokiveni, johon olen valinnut vaikuttavimmat ihmeet, joita minulle on vastaan tullut. Esitykseni ei pelkästään taivuttele vieraidesi todellisuudentajua, vaan pakottaa myös kysymään, mihin kaikkeen ihmismieli pystyy. Tämän kaiken teen hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa.

Show toimii erinomaisesti juontojen kanssa yhteen. Esitykseni keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Näin ollen jokainen esitys on aidosti ainutkertainen elämys, joka toimii todistetusti erinomaisena jäänmurtajana vapauttaen tapahtuman kuin tapahtuman ilmapiirin.

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisää palautteita

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.