fbpx

OHJELMANUMERO JUHLIIN

Etsitkö laadukasta ohjelmanumeroa juhliisi?

Mentaalitaikuri Korkatti palveluksessasi. Ota yhteyttä ja varaa ohjelmanumero juhliin, joiden onnistuminen halutaan varmistaa mieleenpainuvalla ohjelmalla.

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

On antanut positiivisen palautteen taikurille

100 %

Tykkäsi taikurin hinta-laatusuhteesta

9.4/10

Suositus-arvosana taikurille

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Suomen mestari taikurin ohjelmanumero juhliin

Kun etsit ohjelmanumeroa, joka vakuuttaa myös takarivin skeptikot

Selvitätkö tärkeisiin juhliin näyttävää ohjelmanumeroa? Sellaisen valitseminen lukemattomista vaihtoehdoista on kaikkea muuta kuin helppoa.

Siksi tarjoan juhliin vain sellaista mysteeriviihdettä, joka varmasti ylittää juhlavieraidesi odotukset – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella.

Koska kokeneena taikurina tiedän jo nyt, kuinka paljon juhlavieraasi tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan sinulle hintatakuun – jos juhlien vieraat eivät muistele ohjelmanumeroa hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

OHJELMANUMERO JUHLIIN 2024

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

SHOWTAIKUUS OHJELMANUMERO

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen. Tämä onkin suosituin ohjelmanumeroni, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

LÄHITAIKUUS OHJELMANUMERO

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

JUONTAJA OHJELMANUMERO

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan suuriih juhliin  myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ohjelmanumero juhliin:

1

Ota yhteyttä lomakkeella tai numeroon 044 532 3433.

2

Katsotaan, miten voin olla parhaiten avuksi.

3

Järjestetään ikimuistoinen ohjelmanumero juhliisi

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PYYDÄ TARJOUS

Täytä yhteydenottolomake, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Yhteistyöt ja muut asiat:

taikuri(at)miikakorkatti.com

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.

Sending
User Review
5 (45 votes)