fbpx
Katso video

showtaikuus

SHOWTAIKUUS TILAISUUTEEN

MENTALMAGIC -SHOW

Upouusi Mentalmagic-show on kruununjalokiveni, johon olen valinnut vaikuttavimmat ihmeet, joita minulle on vastaan tullut. Esitykseni ei pelkästään taivuttele vieraidesi todellisuudentajua, vaan pakottaa myös kysymään, mihin kaikkeen ihmismieli pystyy. Tämän kaiken teen hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa.

Esitykseni keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Näin ollen jokainen esitys on aidosti ainutkertainen elämys, joka toimii todistetusti erinomaisena jäänmurtajana vapauttaen tilaisuuden kuin tilaisuuden ilmapiirin.

Koska ohjelmistoni viihdearvo perustuu esiintyjän ja yleisön väliseen vuorovaikutukseen, sopii esitykseni niin intiimiin auditorio-ympäristöön kuin suurille lavoille. Se pitää lujasti otteessaan niin pienen kuin suuren porukan varmistaen, että keskusteltavaa riittää vielä pitkään kotimatkan jälkeenkin.

”Miika’s distinctive style of magic makes audience really think about the tricks. But more they think about it, more impossible it seems. He is capable of entertaining even more demanding audiences.”

– Michal Spotkay, Founder, Prague Magic Bar Illusion

bonus

LISÄPALVELUT

Lähitaikuus TILAISUUTEEN

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Jos haluat tarjota vieraillesi kokonaisvaltaisen elämyksen, suosittelen kiertelevän mentaalitaikurin lisäämistä yhteisen ohjelmanumeron perään. Tällöin liikun vielä tyylikkäänä seuramiehenä pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esittäen lähitaikuutta pienelle seurueelle kerrallaan. 

Saamissani palautteissa on useasti mainittu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun vielä esityksen jälkeenkin taikuri on tullut suoraan silmien alle esiintymään. Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten hyvin kiertelevä taikuri toimii muun ohjelman lomassa.

JUONTAJA TILAISUUTEEN

TAIKOVA JUONTAJA

Kaipaatko tilaisuuteesi käytännön kapellimestarin, joka ammattilaisen ottein varmistaa, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin? Juontaja on myös avainasemassa, kun puhutaan tilaisuuden yleisen ilmapiirin ja arvokkuuden nostattamisesta.

Saamani palautteen perusteella olen ollut juuri sopiva henkilö kyseiseen rooliin. En ole pelkästään ammattiesiintyjä, vaan myös hyvä tyyppi, jonka kanssa on kiva viettää aikaa. Lisäksi taikurina minun on mahdollista istuttaa juontojen lomaan hämmästyttäviä taikatemppuja.

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisää palautteita

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.