fbpx

Suomalaisia mentalisteja – keikkailevat suomalaiset mentalistit listattuna

Tervetuloa mentaalitaikuri Korkatin sivustolle,

Ammattilaisena tiedän, että mentalismi on suosittu viihteenmuoto niin yritystilaisuuksiin, syntymäpäiville kuin vaikkapa häihin. Eikä ihme, sillä mentalismi on harvinaisen viihdyttävä ja joustava taiteenmuoto, joka kiehtoo kaikenikäisiä katsojia.

Keikkailevia suomalaisia mentalisteja löytyy kotimaastamme noin 10 kappaletta. Kaikki tähän porukkaan kuuluvat mentalistit ovat ammattilaisia eli esiintyvät täysipäiväisesti.

Etsitkö tilaisuuteesi mentalistia esiintymään?

Tälle sivulle olen listannut suomalaisia mentalisteja, joilta löytyy omat verkkosivut. Voit vapaasti hyödyntää listaa löytääksesi juuri oikean mentalistin omaan tilaisuuteesi.

Lisäksi jos kaipaat pro-tason vinkkejä siihen, minkälaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomio mysteeritaiteilijaa valittaessa, voit tilata sähköpostiisi ilmaisen oppaan klikkaamalla tästä.

 

MIKÄ IHMEEN MENTAALITAIKURI?

Kerron aluksi lyhyesti itsestäni ja siitä, missä määrin mentaalitaikurin lähestymistapa mentalismin esittämiseen eroaa muista mentalisteista.

Olen toiminut taikurina 10 vuotta ja olen yksi Suomen kysytyimmistä mysteeritaiteilijoista esiintymään tilaisuuksiin, joihin etsitään tavallisesta poikkeavaa ohjelmaa.

Esitin pitkään perinteistä taikuutta ja mentalismia rinta rinnan, kuten moni muu suomalainen taikuri. Olin kuitenkin utelias selvittämään, mitä uutta syntyisi, jos ottaisin kummankin tyylisuunnan parhaimmat puolet ja yhdistäisin ne.

En osannut etukäteen arvata, miten iso menestys siitä loppujen lopuksi tulisi. Tällöin sai alkunsa psykologinen taikuus, joka on asiakaspalautteeni perusteella mielenkiintoisempaa mysteeriviihdettä, kuin mitä perinteinen taikuus tai mentalismi erikseen ovat.

Mikäli haluat tietää lisää minusta mentaalitaikurina, suosittelen tutustumaan esittelyvideooni:

Katso video

Jos olet kiinnostunut tutustumaan myös muihin mentalisteihin, löydät tästä alta suomalaiset mentalistit kattavasti listattuna.

 

Keikkailevat suomalaiset mentalistit aakkosjärjestyksessä

 
 
Mentaalitaikuri Korkatti – https://www.miikakorkatti.com/
 
Mentalisti Jose Ahonen – https://www.joseahonen.com/
 
Mentalisti Jenni Sofia – https://www.jennisofia.com/
 
Mentalisti Kalle Tahkolahti – https://www.tahkolahti.fi/
 
Mentalisti Noora Karma – https://www.noorakarma.fi/
 
Mentalisti Pete Poskiparta – https://www.peteposkiparta.com/
 
Fakiiri & Mentalisti Raimo Lusma – https://www.raimolusma.com/
 
Taikuri & Mentalisti Johannes Malkamäki – https://www.ihmetys.com/
 
Taikuri & Mentalisti Tommi Viikinkoski – https://www.viikinkoski.fi/

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.