fbpx

TAIKURI AIKUISTEN SYNTYMÄPÄIVILLE

Taikuri syntymäpäiville, joka varmistaa sankarin ja juhlavieraiden viihtymisen

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

taikuri vastasi odotuksia

100 %

koki taikurin hintalaatu-suhteen hyväksi

9.2/10

taikurin suositusaste

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

taikuri syntymäpäiville viihdyttämään vieraita

Kun etsit syntymäpäiville loistavaa ohjelmanumeroa

Etsitkö syntymäpäiville jotain tavallisesta poikkeavaa? Aidosti mielenkiintoisen ohjelmanumeron löytäminen synttäreille monista vaihtoehdoista voi olla vaikeaa.

Kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella taikurina uskallan väittää, että olet saapunut oikeaan paikkaan. Asiakaspalautteen perusteella tiedän, että esittämäni taikuus lunastaa korkeatkin odotukset.

Koska olen varma, miten paljon syntymäpäivien sankari ja juhlavieraat tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan hintatakuun – jos he eivät muistele läsnäoloani hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

TAIKURI SYNTYMÄPÄIVILLE 2023

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

SHOWTAIKUUS SYNTYMÄPÄIVÄT

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni syntymäpäiville, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

Lähitaikuus SYNTYMÄPÄIVÄT

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri syntymäpäiville:

1

Täytä lomake tai ota yhteyttä 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, mitä voin tarjota syntymäpäivillesi

3

Tehdään syntymäpäivistäsi ikimuistoiset

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.