fbpx

TAIKURI ESPOO

Taikuri Espooseen, joka kuljettaa tilaisuutesi seuraavalle tasolle palkitulla taikuudella

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

kertoo taikurin vastanneen odotuksia

100 %

totesi taikurin hintalaadun hyväksi

9.2/10

arvosana taikurin suositukselle

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Arvostettu ja hämmästyttävä taikuri Espooseen

Kun kaipaat jotain uutta ja erilaista

Tutkailetko tapahtumaan laadukasta esitystä? Esiintyjän valitseminen lukemattomista vaihtoehdoista on kaikkea muuta kuin helppoa.

Siksi tarjoan tapahtumaasi ainoastaan sellaista showtaikuutta, joka vastaa sataprosenttisesti asiakkaideni korkeita odotuksia – tästä todistaa kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemukseni taikurina.

Koska minulla ei ole epäilystä siitä, kuinka paljon tapahtumasi vieraat tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan laatutakuun – jos tapahtuman vieraat eivät muistele taikuria hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

Taikuri Espoo

MENTAALITAIKURI

SHOW-TAIKURI Espoo

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen Espoossa. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

KIERTELEVÄ TAIKURI Espoo

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

juontaVA TAIKURI espoo

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan tilaisuuteesi myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri Espoo:

1

Täytä yhteydenottolomake tai soita numeroon 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta tietäen, että tilaisuutesi tulee olemaan menestys.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.