fbpx

TAIKURI HÄMEENLINNA

Anna huippuesiintyjän varmistaa tilaisuutesi menestys Hämeenlinnassa maailmanluokan taikuudella

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

on tyytyväinen taikurin suoritukseen

100 %

kehui taikurin hintalaatusuhdetta

9.2/10

asiakkaiden arvosana taikurille

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Palkittu taikuri Hämeenlinnaan

Ohjelmaa, joka hämmästyttää myös skeptikkoa

Selailetko juhlatapahtumaan aidosti mielenkiintoista viihdyttäjää? Sellaisen löytäminen sadoista vaihtoehdoista ei aina ole helppo tehtävä.

Siksi tarjoan tapahtumaasi taikaviihdettä, joka asiakaspalautteeni perusteella vastaa 100% asiakkaideni korkeita odotuksia – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella taikurina.

Koska tiedän jo, miten paljon tapahtumasi vieraat tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan sinulle täyden tyytyväisyystakuun – jos tapahtuman osallistujat eivät muistele taikuria hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

Taikuri Hämeenlinna 2023

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

Showtaikuus Hämeenlinna

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen Hämeenlinnassa. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

Showtaikuus Hämeenlinna

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

Juontaja Hämeenlinna

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan tilaisuuteesi myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri Hämeenlinna:

1

Täytä yhteydenottolomake tai soita numeroon 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta tietäen, että tilaisuutesi tulee olemaan menestys.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.