fbpx

TAIKURI HELSINKI

Taikuri Helsinkiin, joka varmistaa tärkeiden juhlavieraidesi viihtymisen maailmanluokan taikuudella

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

Asiakkaista on tyytyväisiä taikuriin

100 %

todistaa taikurin hintalaatusuhteen olevan kunnossa

9.2/10

asiakkaat antoivat taikurille arvosanaksi

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Suosittu taikuri Helsinkiin

Kun haluat tarjota vieraillesi pääkaupunkiseudulla jotain erilaista

Etsitkö Helsinkiin tavallisesta poikkeavaa ohjelmanumeroa? Sen löytäminen lukemattomista vaihtoehdoista saattaa olla haastavaa. 

Siksi minulla onkin tarjota helsinkiläiseen tyyliin tapahtumaasi ainoastaan sellaista mysteeriviihdettä, joka todennettavasti loksauttaa leuat tonttiin – tämän tukena toimii kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemukseni taikurina.

Koska uskallan jo luvata, miten paljon tapahtumasi vieraat tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan täyden tyytyväisyystakuun – jos vieraasi eivät muistele taikuria hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

Taikuri Helsinki 2023

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

Show-TAIKURI Helsinki

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen Helsingissä. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

KIERTELEVÄ TAIKURI Helsinki

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

JUONTAVA TAIKURI Helsinki

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan tilaisuuteesi myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri Helsinki:

1

Täytä yhteydenottolomake tai soita numeroon 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta tietäen, että tilaisuutesi tulee olemaan menestys.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.