fbpx

TAIKURI JUHLIIN

Etsitkö taikuria juhliisi esiintymään?

Mentaalitaikuri Korkatti palveluksessasi. Ota yhteyttä ja varaa taikuri juhliin, joihin etsitään tavallisesta poikkeavaa ja mieleenpainuvaa ohjelmaa.

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

kertoo, että taikuri vastasi odotuksiin

100 %

oli tyytyväisiä taikurin hintalaatusuhteeseen

9.4/10

taikurin suositustaso

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Suomen-mestari taikuri juhliin viihdyttämään

Kun haluat vapauttaa juhlan ilmapiirin

Punnitsetko taikurin valitsemista juhliin? Hämmästyttävän ohjelmanumeron löytäminen juhliin kaikista vaihtoehdoista ei ole helpoin tehtävä.

Siksi tarjoan juhliisi vain sellaista mysteeriviihdettä, joka varmasti ylittää juhlavieraidesi odotukset – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten vankalla taikurin kokemuksella.

Koska taikurina tiedän jo nyt, kuinka paljon juhliesi osallistujat tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan 100% tyytyväisyystakuun – jos juhlavieraat eivät muistele taikuria hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

Taikuri Juhliin 2024

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

SHOWTAIKUUS JUHLIIN

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden juhlavieraiden viihtymisen. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni juhliin, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

LÄHITAIKUUS JUHLIIN

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

JUONTAJA JUHLIIN

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan suuriin juhliin myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi juhlaohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri juhliin:

1

Pyydä tarjous tai soita 044 532 3433.

2

Suunnitellaan yhdessä, miten voisin olla osa juhliasi

3

Huokaise helpotukesesta tietäen, että juhlasi tulevat onnistumaan

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PYYDÄ TARJOUS

Täytä yhteydenottolomake, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Yhteistyöt ja muut asiat:

taikuri(at)miikakorkatti.com

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.

Sending
User Review
5 (91 votes)