fbpx

TAIKURI JYVÄSKYLÄ

Taikuri Jyväskylään, joka vapauttaa tilaisuuden ilmapiirin maailmanluokan taikuudella

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

koki taikurin vastanneen odotuksiin

100 %

katsoi taikurin hintalaadun hyväksi

9.2/10

arvosanalla taikuria suositellaan

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Arvostettu taikuri Jyväskylään

Kun tyydyttävä ohjelmanumero ei riitä

Haluatko tilaisuuteesi aidosti erilaista ohjelmaa? Sen löytäminen monista vaihtoehdoista voi olla vaikeaa.

Siksi olen valmis tarjoamaan tilaisuuteesi ainoastaan sellaista viihdettä, joka varmasti vastaa juhlavieraidesi korkeita odotuksia – tämän uskallan luvata kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella.

Koska minulle on jo selvää, miten paljon tilaisuutesi osanottajat tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan täyden tyytyväisyystakuun – jos vieraasi eivät muistele esitystäni hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

Taikuri Jyväskylä 2023

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

Showtaikuus Jyväskylä

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen Jyväskylässä. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

Lähitaikuus Jyväskylä

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

Juontaja Jyväskylä

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan tilaisuuteesi myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri Jyväskylä:

1

Täytä yhteydenottolomake tai soita numeroon 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta tietäen, että tilaisuutesi tulee olemaan menestys.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.