fbpx

TAIKURI LAHTI

Taikuri Lahteen, joka laittaa juhlayleisön sukat pyörimään jaloissa

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

koki taikurin esityksen vastanneen odotuksia

100 %

kertoo taikurin hintalaatusuhteen hyväksi

9.2/10

tilaajat suosittelevat taikuria arvosanalla

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Tunnustettu taikuri Lahteen

Kun olet kyllästynyt samoihin vanhoihin ohjelmanumeroihin

Vertailetko juhlatilaisuuteen tasokasta viihdetaiteilijaa? Hyvän viihdyttäjän löytäminen monista vaihtoehdoista on kaikkea muuta kuin helppoa.

Siksi tarjoan tapahtumaasi vain sellaista mysteeriviihdettä, joka todennettavasti vastaa 100% asiakkaideni odotuksia – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella. 

Koska vuosien kokemuksella tiedän jo nyt, miten paljon juhlatilaisuutesi vieraat tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan sinulle täyden tyytyväisyystakuun – jos juhlavieraat eivät muistele ohjelmanumeroani hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

Taikuri Lahti 2023

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

Showtaikuus Lahti

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen Lahdessa. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

Showtaikuus Lahti

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

Juontaja Lahti

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan tilaisuuteesi myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri Lahti

1

Täytä yhteydenottolomake tai soita numeroon 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta tietäen, että tilaisuutesi tulee olemaan menestys.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.