fbpx

TAIKURI PORI

Taikuri Poriin, joka pitää huolen juhlavieraidesi viihtymisestä maailmanluokan taikuudella

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

asiakkaista tyytyväisiä taikuriin

100 %

kertoi taikurin hintalaatusuhteen olevan hyvä

9.2/10

tilaajien arvosana taikurin suositukselle

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Taikuri PORIIN, JOKA LUNASTAA ODOTUKSET

Kun kaipaat ohjelmaa, joka vapauttaa jäykänkin ilmapiirin

Etsitkö häppeningiin tyylikästä taikuria? Korkeatasoisen ohjelman löytäminen monista vaihtoehdoista saattaa olla haastavaa.

Voinkin taata, että tarjoamani mysteeriviihde lunastaa varmasti vieraidesi korkeat odotukset – kymmenen vuoden ja satojen keikkojen kokemuksella.

Koska asiakaspalautteeni pohjalta tiedän jo nyt, miten paljon vieraasi tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan 100% tyytyväisyystakuun – jos he eivät muistele taikuria hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

TAIKURI PORI 2023

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

Showtaikuus Pori

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen Porissa. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

Lähitaikuus Pori

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

Juontaja Pori

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan tilaisuuteesi myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri Pori:

1

Täytä yhteydenottolomake tai soita numeroon 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta tietäen, että tilaisuutesi tulee olemaan menestys.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.