fbpx

TAIKURI TAMPERE

Taikuri Tampereelta varmistaa juhlavieraidesi viihtymisen maailmanluokan taikuudella

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

kokee taikurin vastanneen odotuksia

100 %

pitää taikurin hintalaatusuhdetta hyvänä

9.2/10

arvosanalla taikuria
suositellaan

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Ansioitunut taikuri Tampere

Kun haluat ylittää juhlavieraidesi odotukset

Kaipaatko tilaisuuteesi Tampereelle ikimuistoista viihdettä? Sellaisen löytäminen lukemattomista vaihtoehdoista ei aina ole helppo tehtävä.

Siksi tarjoan tamperelaiseen tyyliin vain sellaista mysteeriviihdettä, joka varmasti ylittää juhlavieraidesi odotukset – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella taikurina.

Koska minulle on taikurina jo selvää, miten paljon juhlavieraasi tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, lupaan täyden tyytyväisyystakuun – jos he eivät muistele taikuria hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

taikuri tampere 2023

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

SHOWTAIKUUS TAMPERE

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen Tampereella. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

Lähitaikuus TAMPERE

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

juontaja tampere

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan tilaisuuteesi myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri Tampere:

1

Täytä yhteydenottolomake tai soita numeroon 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta tietäen, että tilaisuutesi tulee olemaan menestys.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.