fbpx

TAIKURI TURKU

Taikuri Turkuun, joka varmistaa juhlavieraidesi viihtymisen maailmanluokan taikuudella

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

näki taikurin täyttäneen odotukset

100 %

totesi taikurin hintalaatusuhteen sopivaksi

9.2/10

taikuria suositellaan arvosanalla

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Hämmästyttävä taikuri Turkuun

Kun ihan hyvä ei vain riitä

Etsitkö Turkuun mieleenpainuvaa esiintyjää? Loistavan taikurin löytäminen kaikista vaihtoehdoista voi olla haastavaa.

Siksi tarjoilen turkulaiseen makuun juhlatilaisuuteesi vain sellaista ohjelmaa, joka varmasti ylittää vieraidesi odotukset. Tämän uskallan luvata kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten vankalla kokemuksella.

Koska tiedän jo nyt, miten paljon paljon juhlamenojesi osanottajat tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan laatutakuun – jos tapahtuman vieraat eivät muistele taikuria hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

TAIKURI TURKU 2023

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

SHOWTAIKUUS TURKU

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen Turussa. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni, sillä se vapauttaa tilaisuutesi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

LÄHITAIKUUS TURKU

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota juhlavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

JUONTAJA TURKU

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan tilaisuuteesi myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri Turku:

1

Täytä yhteydenottolomake tai soita numeroon 044 532 3433.

2

Käydään yhdessä läpi, miten voin olla parhaiten hyödyksi.

3

Huokaise helpotuksesta tietäen, että tilaisuutesi tulee olemaan menestys.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.