MYSTEERIVIIHDETTÄ

YKSITYISILLE

ennen kuin otat yhteyttä

LUE TÄMÄ ENSIN

Vuosien aikana olen profiloitunut yhä enemmän yritysmaailman viihdyttäjäksi, jonka seurauksena yksityisasiakkaiden määrä kalenterissani on ollut tasaisesti laskussa. Tämä on harmi, sillä nautin edelleen valtavasti yksityiskeikkojen tekemisestä.

Ammattiesiintyjän näkökulmasta yksityiskeikkojen suurin haaste on käytettävissä oleva budjetti. Tavallisilla ihmisillä on harvoin rahkeita sijoittaa vastaavia summia esiintyjän palkkaamiseen kun yrityksillä. Tästä syystä olenkin kehittänyt kokonaan uudenlaisen lähestymistavan yksityisasiakkaiden palvelemiseen.

Nykyään toteutan esiintymisiä yksityisille tahoille valikoivasti sen perusteella, minkälaisesta tilaisuudesta on kyse ja miten näen itseni osana sitä. Ne keikat, jotka päätän toteuttaa ja jotka mahtuvat keikkakalenteriini, teen selvästi listahintojani edullisemmin.

Jos siis sinulla on tulossa häät, syntymäpäivät tai vaikkapa illanistujaiset, tiedustele rohkeasti, miten mentaalitaikuri olisi käytettävissä. Kuvaile samalla tapahtumaasi ja budjettiasi. Ehkäpä saisin tuotua psykologista taikuuttani myös teidän iloksenne.

”Miika’s distinctive style of magic makes audience really think about the tricks. But more they think about it, more impossible it seems. He is capable of entertaining even more demanding audiences.”

– Michal Spotkay, Founder, Prague Magic Bar Illusion

Vuoden 2023

OHJELMAPALVELUT

showtaikuus

Mentalmagic SHOW

Upouusi Mentalmagic-show on kruununjalokiveni, johon olen valinnut vaikuttavimmat ihmeet, joita minulle on vastaan tullut. Esitykseni ei pelkästään taivuttele vieraidesi todellisuudentajua, vaan pakottaa myös kysymään, mihin kaikkeen ihmismieli pystyy. Tämän kaiken teen hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa.

Esitykseni keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Näin ollen jokainen esitys on aidosti ainutkertainen elämys, joka toimii todistetusti erinomaisena jäänmurtajana vapauttaen tilaisuuden kuin tilaisuuden ilmapiirin.

Kesto: 30 minuuttia

Lähitaikuus

Kiertelevä mentaalitaikuri

Jos haluat tarjota vieraillesi kokonaisvaltaisen elämyksen, suosittelen kiertelevän mentaalitaikurin lisäämistä stand-up esityksen perään. Tällöin liikun vielä tyylikkäänä seuramiehenä pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esittäen lähitaikuutta pienelle seurueelle kerrallaan.

Saamissani palautteissa on useasti mainittu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun vielä esityksen jälkeenkin taikuri on tullut suoraan silmien alle esiintymään. Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten hyvin kiertelevä taikuri toimii muun ohjelman lomassa.

Kesto: 1-3 tuntia sopimuksen mukaan

Juontopalvelut

TAIKOVA JUONTAJA

Kaipaatko tilaisuuteesi käytännön kapellimestarin, joka ammattilaisen ottein varmistaa, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin? Juontaja on myös avainasemassa, kun puhutaan tilaisuuden yleisen ilmapiirin ja arvokkuuden nostattamisesta.

Saamani palautteen perusteella olen ollut juuri sopiva henkilö kyseiseen rooliin. En ole pelkästään ammattiesiintyjä, vaan myös hyvä tyyppi, jonka kanssa on kiva viettää aikaa. Lisäksi taikurina minun on mahdollista istuttaa juontojen lomaan hämmästyttäviä taikatemppuja.


Kesto: Sopimuksen mukaan

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Asiakkaan suusta

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.