fbpx

TAIKURI YKSITYISILLE

MENTAALITAIKURI KORKATTI

Katso video

Tällaista palautetta kuulen jatkuvasti:

”Kiitos Miika unohtumattomista elämyksistä! Juhlien huipennuksena sun taikuus aiheutti kyl just sitä, mitä odottelinkin. Ihastusta, sopivasti hämmennystä ja kehujen virtaa!”

– Simo Luukkonen, Yksityisasiakas

taikuri yksityisille

yksityisasiakkaat

showtaikuus YKSITYISILLE

10 years of magic

Vuonna 2023 on tullut kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun tein ensimmäisen taikatemppuni. Juhlavuoden kunniaksi lanseerasin yksityisasiakkaille esityksen, johon olen valikoinut monia rakastetuimpia temppujani menneiltä vuosilta. Muun muassa materiaalia, jolla voitin ensimmäisen Suomen mestaruuteni vuonna 2017.

10 Years Of Magic -esitys on vauhdikas paketti tajunnanräjäyttävää taikuutta. Esitys sopii täydellisesti syntymäpäiville, häihin tai muille merkkipäiville. Se vangitsee koko juhlayleisön taianomaisten hetkien äärelle ja laittaa ihmiset pohtimaan: ”Miten ihmeessä tuo voi olla mahdollista?”.

Kesto: n. 30 minuuttia

Lähitaikuus YKSITYISILLE

Kiertelevä mentaalitaikuri

Jos haluat tarjota vieraillesi kokonaisvaltaisen elämyksen, suosittelen kiertelevän mentaalitaikurin lisäämistä yhteisen esityksen perään. Tällöin liikun juhlissasi vielä tyylikkäänä seuramiehenä pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esittäen lähitaikuutta pienelle seurueelle kerrallaan.

Saamissani palautteissa on useasti mainittu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun vielä yhteisen ohjelman jälkeenkin taikuri on tullut suoraan silmien alle esiintymään. Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten hyvin kiertelevä taikuri toimii muun ohjelman lomassa.

Kesto: n. 1 tunti tai sopimuksen mukaan

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Asiakkaan suusta

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.