fbpx

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MENTAALITAIKURISTA

Olen toiminut ammattitaikurina vuodesta 2016 ja siitä lähtien toteuttanut 80-100 keikkaa per vuosi. Kesäkuuhun 2023 mennessä olin tehnyt 513 maksullista keikkaa. Tämä tekee minusta yhden Suomen kysytyimmistä taikureista.

Olen muun muassa kaksinkertainen Ravintolataikuuden Suomen mestari (2019, 2017). Kyseessä on Pohjoismaiden ainoa taikurikilpailu, jossa voittajan päättävät maallikkotuomarit. 

Vaikka olen vuosien aikana profiloitunut pääasiassa yritystilaisuuksien esiintyjäksi, keikkailen edelleen myös yksityisten ihmisten järjestämissä juhlissa. Kotimaan lisäksi taikuus on johdattanut minut esiintymään toinen toistaan eksoottisimpiin paikkoihin aina eurooppalaisilta taikuriklubeilta Afrikan viidakoihin asti.

Löydät kotisivuiltani harvinaisen kattavan referenssi-pankin, joka pitää sisällään asiakaskokemuksia niin merkittäviltä tapahtumatuottajilta kuin monilta yritys- ja yksityisasiakkailtani vuosien varrelta. Voit tutustua +200 asiakaskokemukseen klikkaamalla tästä. Lisäksi voit tutustua, mitä netissä puhutaan klikkaamalla seuraavaa banneria:

Ohjelmistoni ovat suunnattuja varttuneemmalle yleisölle, vähintään 15-vuotta täyttäneille. Jos haluat lukea asiasta lisää, tutustu seuraavaan artikkeliin klikkaamalla tästä.

Psykologinen taikuuteni on poikkeuksellisen interaktiivista ja hyödynnän jokaisessa ohjelmanumerossa yhtä tai useampaa avustajaa.

En. Saatan joskus tilannekomiikan vuoksi tarttua hyväntahtoisesti johonkin hauskaan juttuun, mitä avustaja sanoo tai tekee, mutta en ikinä nolaa ketään tarkoituksellisesti. Pyrin muutenkin olemaan tyylikäs seuramies, joka käyttäytyy asiallisesti kaikenlaisissa tilaisuuksissa. Asiakkaideni edustaminen arvokkaasti on minulle sydämenasia.

ESITYKSISTÄ

Tarvittaessa voin toteuttaa kaikki ohjelmistoni englanniksi. Pidätän kuitenkin oikeuden ylpeästi edustaa suomi-aksenttia.

Lähes kaikenlaisiin tilaisuuksiin, koska ohjelmistoni ovat erittäin joustavasti räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden sekä tilaisuuden mukaan.

Suosituin ohjelmanumeroni on 30 minuutin esitys, joka tavoittaa koko juhlaporukan yhteisesti.

Lisäpalveluna toteutan myös kiertelevää lähitaikuutta, jonka kesto sovitaan erikseen. Tavallisesti tavoitan sen kautta n. 60 ihmistä tunnissa.

Olen toteuttanut esityksiäni kaikenlaisissa tiloissa aina yksityishenkilöiden olohuoneista suuriin jäähalleihin. 

Olen valmis lähtemään liikkeelle lyhyelläkin varoitusajalla, jos vain kalenterissa on tilaa. Mysteeriviihde on minulle ennen kaikkea intohimo ja kutsumusammatti.

Esitykseni ei ole katsottavissa mistään etukäteen. Ja koska jokainen show on oma uniikki kokonaisuutensa, ei kahta samanlaista esitystä ole.

Esitykseni taltioiminen videolle tai jakaminen reaaliajassa on kielletty. Kuvien ottaminen on kuitenkin sallittua, jopa suositeltavaa.

HINNOISTA JA MAKSAMISESTA

Jos pohdit, mikä kaikki vaikuttaa ammattitaikurin hintaan, voit tutustua seuraavaan artikkeliin klikkaamalla tästä.

Tavallisesti maksuaika on 14 päivää, mutta maksuehdoista voidaan sopia erikseen. Hyväksyn myös osamaksu-järjestelyn tarvittaessa.

Lähetän laskun vasta toteutuneen keikan jälkeen ja tavallisesti kirjoitan laskun viikon päästä keikkapäivästä. 

Tilauksen voi perua ilman kuluja viimeistään 30 päivää ennen sovittua keikkapäivää. Muussa tapauksessa laskutan keikkapalkkion täysimittaisena, vaikka tilaisuus ei toteutuisikaan – lukuunottamatta peruuntumisia, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä (force majeure).

KEIKKOIHIN LIITTYEN

Toivon, että joku tilaisuuden järjestäjistä on minua vastassa, kun saavun paikalle.

Backstage on yksityinen tila, jossa esiintyjä voi rauhassa valmistautua esitykseensä. Tavallisesti tilasta kuin tilasta löytyy jokin huone tai vähintään kulmaus tähän tarkoitukseen. Mutta jos tila on yhtenäinen ja esiintyminen on yllätys vieraille, voin valmistautua esitykseeni myös autossa.

Lähtökohtaisesti en mitään, mutta jos tähän on mahdollista vaikuttaa, toivoisin kivennäisvettä tai kahvia. Mikäli juhlapaikalla järjestetään ruokailu, siitä voidaan sopia erikseen.

Minulta löytyy oma äänentoisto kaikkiin alle 200 hengen tilaisuuksiin. Suuremmissa tilaisuuksissa äänentoisto katsotaan sopimuksen mukaan.

Tavallisesti en tarvitse keikkapaikalla minkäänlaista tekniikkaa tilaajan puolelta. Suuret tuotannot katsotaan aina sopimuksen mukaan.

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen.

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.