USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MENTAALITAIKURI

Olen toiminut ammattitaikurina vuodesta 2016 ja siitä lähtien toteuttanut 80-100 keikkaa per vuosi. 01.01.2023 mennessä olin tehnyt 479 maksullista keikkaa. Tämä tekee minusta yhden Suomen kysytyimmistä taikureista.

Olen muun muassa kaksinkertainen Ravintolataikuuden Suomen mestari (2019, 2017). Kyseessä on Suomen ainoa taikurikilpailu, jossa voittajan päättävät maallikkotuomarit.

Ohjelmistoni ovat suunnattuja varttuneemmalle yleisölle, vähintään 15-vuotta täyttäneille. Jos haluat lukea asiasta lisää, tutustu seuraavaan artikkeliin klikkaamalla tästä.

Psykologinen taikuuteni on poikkeuksellisen interaktiivista ja hyödynnän jokaisessa ohjelmanumerossa yhtä tai useampaa avustajaa.

En. Saatan joskus tilannekomiikan vuoksi tarttua hyväntahtoisesti johonkin hauskaan juttuun, mitä avustaja sanoo tai tekee, mutta en ikinä nolaa ketään tarkoituksellisesti. Pyrin muutenkin olemaan tyylikäs seuramies, joka käyttäytyy asiallisesti kaikenlaisissa tilaisuuksissa. Asiakkaideni edustaminen arvokkaasti on minulle sydämenasia.

Seuraavassa artikkelissa kerron 3 hyvää syytä, miksi valita taikuri. Pääset lukemaan sen klikkaamalla tästä.

Jos etsit tilaisuuteesi ohjelmanumeroa ja vertailet taikureita keskenään, kirjoittamastani oppaasta on sinulle hyötyä. Pääset tutustumaan siihen klikkaamalla tästä.

ESITYKSET

Lähes kaikenlaisiin tilaisuuksiin, koska ohjelmistoni ovat erittäin joustavasti räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden sekä tilaisuuden mukaan.

Olen toteuttanut esityksiäni kaikenlaisissa tiloissa aina yksityishenkilöiden olohuoneista suuriin jäähalleihin. Mahdollisuuksia siis riittää.

Olen valmis lähtemään liikenteeseen lyhyelläkin varoitusajalla, jos vain kalenterissa on tilaa.

Esitykseni ei ole katsottavissa mistään etukäteen. Ja koska jokainen show on oma uniikki kokonaisuutensa, ei kahta samanlaista esitystä ole.

Esitykseni taltioiminen videolle tai jakaminen reaaliajassa on kielletty. Kuvien ottaminen on kuitenkin sallittua, jopa suositeltavaa.

HINNAT JA MAKSAMINEN

Jos pohdit, mikä kaikki vaikuttaa ammattitaikurin hintaan, voit tutustua seuraavaan artikkeliin klikkaamalla tästä.

Yrityskeikkojeni hintoihin voit tutustua vapaasti hintalaskurin kautta. Yksityisasiakkaille toteutan esiintymiset aina sopimuksen mukaan. Voit siirtyä hintalaskuriin klikkaamalla tästä.

Olen profiloitunut yritysmaailman viihdyttäjäksi. Toteutan yksityisiä toimeksiantoja vain kourallisen vuodessa. Nekin valikoivasti ja harkiten sen mukaan, minkälaisista juhlista on kyse ja miltä kalenterini näyttää.

Tavallisesti maksuaika on 14 päivää, mutta maksuehdoista voidaan sopia erikseen. Hyväksyn myös osamaksu-järjestelyn tarvittaessa.

Lähetän laskun vasta toteutuneen keikan jälkeen ja tavallisesti kirjoitan laskun viikon päästä keikkapäivästä.

Tilauksen voi perua ilman kuluja viimeistään 30 päivää ennen sovittua keikkapäivää. Muussa tapauksessa laskutan keikkapalkkion täysimittaisena, vaikka tilaisuus ei toteutuisikaan.

KEIKKAPAIKALLA

Toivon, että joku tilaisuuden järjestäjistä on minua vastassa, kun saavun paikalle.

Backstage on yksityinen tila, jossa esiintyjä voi rauhassa valmistautua esitykseensä. Tavallisesti tilasta kuin tilasta löytyy jokin huone tai vähintään kulmaus tähän tarkoitukseen. Mutta jos tila on yhtenäinen, niin voin valmistautua esitykseeni myös autossa.

Jos tähän on mahdollista vaikuttaa, toivoisin kivennäisvettä tai kahvia. Mikäli juhlapaikalla järjestetään ruokailu, siitä voidaan sopia erikseen.

Minulta löytyy oma äänentoisto kaikkiin alle 200 hengen tilaisuuksiin. Suuremmissa tilaisuuksissa äänentoisto katsotaan sopimuksen mukaan.

Tavallisesti en tarvitse keikkapaikalle minkäänlaista tekniikkaa tilaisuuden järjestäjän puolelta. Suuret tuotannot katsotaan aina sopimuksen mukaan.

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen.

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.