fbpx

MENTAALITAIKURI

ESITTELY

MENTAALITAIKURI

ESITTELY

Katso video
Katso video

Mentaalitaikuri korkatti

Ihmeiden ammattilainen

Mun nimi on Miika Korkatti ja olen 31-vuotias ammattiesiintyjä Tampereelta. Nousin vuonna 2017 suomalaisen taikamaailman parrasvaloihin voitettuani ensimmäisen SM-kilpailuni vain neljän vuoden taikurikokemuksella. Toistaiseksi kukaan toinen taikuri ei ole kyennyt samaan.

Vuosien aikana olen voittanut parikin mestaruutta lisää ja noussut tutuksi kasvoksi suomalaisen yritysmaailman keskuudessa. Kotimaan lisäksi taikuus on kuljettanut minut esiintymään toinen toistaan eksoottisempiin ympäristöihin aina eurooppalaisilta taikuriklubeilta Afrikan viidakoihin asti.

Havaintojeni perusteella menestykseni taustalla on kautta aikojen vaikuttanut erityisesti kaksi osatekijää:

1. Ammattitaito

TYYLI TEHDÄ TAIKUUTTA

Olen ollut urani alusta lähtien loputtoman kiinnostunut ihmismielen mysteereistä. Voiko ajatuksia lukea? Voiko valintoihin vaikuttaa kenenkään huomaamatta? Kuinka luodaan mahdottomalta tuntuvia mielen ihmeitä?

Sekoitan palkitussa psykologisessa taikuudessani yhteen klassista silmänkääntöä ja modernia mentalismia tavalla, jolla kukaan toinen taikuri ei Suomessa esiinny. Tarkkaan harkitun esiintymismateriaalini ansiosta syntyy älyllisesti stimuloivaa viihdettä, joka rikkoo perinteiset mielikuvat taikureista.

“Korkeatasoista toimintaa. En muista aiemmin kuulleeni vastaavaa palautevyöryä. Meidän tiloissa on muitakin taikureita esiintynyt.”
– Anonyymi yritysasiakas, Korkatin tyytyväisyyskysely 2022

2. Ihmisläheisyys

TAPA HUOMIOIDA YLEISÖ

Olen aina ollut harvinaisen ihmisläheinen ja nauttinut seurallisista tilanteista. Tästä syystä esiintyminen ei ikinä ole ollut minulle vain esittämistä – vaan myös aitoa läsnäoloa ja yhteyttä ihmisten välillä.

Minulle onkin luonteenomaista ottaa runsaasti kontaktia yleisön kanssa varmistaen, että kaikki nauttivat ajastaan. Lisäksi hyödynnän jatkuvasti yleisön jäseniä tempuissani, jotta ihmiset saavat kokea olevansa ihmeiden synnyttämisen keskiössä.

Avustajat numeroihini valitsen aina hienovaraisesti ja kunnioittavasti – ilman että viihdettä tehdään toisen kustannuksella. Ihmisten kohtaaminen arvokkaasti on minulle sydämenasia ja kuulenkin siitä toistuvasti ylistävää palautetta.

“Miika ei jää etäiseksi, lisäksi hänellä on suuri sydän!”
– Anonyymi yritysasiakas, Korkatin tyytyväisyyskysely 2022

Syntyhistoria

Taikurin kutsumus

Toisin kuin suurimmalla osalla muista taikureista, oma ensikosketukseni taikuuteen tapahtui vasta aikuisiällä. Vuonna 2013, ollessani 20-vuotias, kohtasin illanistujaisissa taitavan lähitaikurin, jonka taikuus sai koko maailmankuvani horjumaan.

Tuona iltana läpikäymäni tunteet ovat vaikuttaneet merkittävästi siihen, miltä taikuuden tulisi mielestäni taiteenmuotona näyttää. Aiemmin olin mieltänyt taikuuden lähinnä halpoina temppuina ja jekkuina, jotka sopivat korkeintaan lapsille. Ja mikäli olet joskus itse nähnyt taikurin, saatat hyvinkin tunnistaa mielikuvan. Kuitenkin illanistujaisissa kokemani asiat olivat kaukana näistä mielleyhtymistä.

Jotain kokemuksen voimakkuudesta kertoo, että heti seuraavana päivänä aloitin intohimoisen taikuuden opiskelun. Olenkin elävä todiste siitä, miten mahdottoman kohtaaminen voi muuttaa elämän suunnan – omalla kohdallani taikuuden maailma vyöryi ylitseni kuin tsunami. Olin kuin pakotettu opiskelemaan taitoja ja kykyjä, jotka mahdollistaisivat saman taianomaisen elämyksen tarjoamisen myös muille.

Mysteeriviihdettä yli 10 vuotta

Matka pähkinänkuoressa

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan suosituksiin sekä asiakaspalautteisiin. Lisäksi voit siirtyä usein kysyttyihin kysymyksiin.

PYYDÄ TARJOUS

Täytä yhteydenottolomake, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Yhteistyöt ja muut asiat: