fbpx

TAIKURI TAPAHTUMIIN

Etsitkö taikuria esiintymään tapahtumaasi?

Mentaalitaikuri Korkatti palveluksessasi - taikuri tapahtumiin, joihin kaivataan taianomaisia elämyksiä.

Tutkitusti tyytyväiset yritysasiakkaat

100 %

olivat vaikuttuneita taikurista

100 %

asiakkaista näki taikurin hintalaatusuhteen hyväksi

9.4/10

taso, jolla taikuria suositellaan

Korkatin tyytyväisyyskysely 2022 – lue lisää tästä

Katso video

Maailmanluokan taikuri tapahtumiin

Kun haluat tarjota tapahtumiin aidosti hämmästyttäviä kokemuksia

Etsitkö tapahtumiin taikuria, joka tarjoilee vieraillesi tavallisesta poikkeavia kokemuksia? Hyvän taikurin valitseminen monista vaihtoehdoista on haastavaa.

Siksi minulla onkin tarjota tapahtumiin ainoastaan sellaista mysteeriviihdettä, joka todennettavasti loksauttaa leuat tonttiin – kymmenen vuoden ja satojen esiintymisten kokemuksella erilaisissa tapahtumissa.

Koska minulle ei ole epäselvää, miten paljon tapahtumasi osanottajat tulevat psykologisesta taikuudestani nauttimaan, annan täyden tyytyväisyystakuun – jos tapahtuman vieraat eivät muistele taikuria hymyssä suin vielä seuraavallakin viikolla, jätän laskun lähettämättä.

Taikuri Tapahtumiin 2024

MENTAALITAIKURIN OHJELMISTO

Showtaikuus Tapahtumiin

ESITYS KOKO PORUKALLE

Valitse showtaikuus, kun haluat kertaheitolla varmistaa tärkeiden arvovieraiden viihtymisen. Tämä onkin suosituin ohjelmistoni, sillä se vapauttaa tapahtumasi ilmapiirin koko juhlayleisöä ravistelevalla tunnekokemuksella.

Lähitaikuus tapahtumiin

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Haluatko tarjota tapahtumavieraillesi henkilökohtaisen elämyksen? On sanottu, että taikuuden kokee vasta, kun se tapahtuu omissa käsissä. Siksi aitiopaikka taikuuden kiehtovaan maailmaan sijaitsee tasan puolen metrin päässä mentaalitaikurista.

juontaja TAPAHTUMIIN

TAIKOVA JUONTAJA

Mysteeriviihteen lisäksi tarjoan suuriin tapahtumiin myös ammattimaisia juontopalveluita, joilla varmistat, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin.

Asiakkaan suusta

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Taikuri tapahtumiin:

1

Lähetä tarjouspyyntö tai soita 044 532 3433.

2

Katsotaan, miten voin olla avuksi.

3

Toteutetaan onnistunut tapahtuma.

NEVER LOSE YOUR SENSE OF WONDER

Lorem ipsum dolor!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

PYYDÄ TARJOUS

Täytä yhteydenottolomake, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.

Yhteistyöt ja muut asiat:

taikuri(at)miikakorkatti.com

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen Privacy Policy ja Terms of Service -ehdoilla. Lisäksi voit tutustua sivuston omaan tietosuojaselosteeseen klikkaamalla tästä.

Sending
User Review
5 (81 votes)