LÄHITAIKUUS TILAISUUKSIIN

LÄHITAIKURI

TILAISUUKSIIN LÄHITAIKUUTTA

KIERTELEVÄ MENTAALITAIKURI

Käsi ylös, kuka on joskus halunnut tavata taikurin? Useimmille suomalaisille taikurin kohtaaminen livenä on yhä uusi ja jännittävä tilanne, jota on hartaasti toivottu. Se vain on eri juttu, kun omia ajatuksia luetaan tai pääsee itse toteamaan, ettei aiemmin televisiossa nähty taikatemppu ollut sittenkään vain kuvamanipulaatiota.

Kiertelevä mentaalitaikuri on tyylikäs seuramies, joka liikkuu pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esiintyen pienelle seurueelle kerrallaan. Vaihtoehtoisesti ihmeet voivat tapahtua kiinteässä sijainnissa, jonka luokse kaikki mysteereistä kiinnostuneet ovat tervetulleita ihmettelemään.

Saamissani palautteissa on useasti mainittu, kuinka kivaksi vieraat ovat kokeneet, kun taikuri on tullut suoraan silmien alle esiintymään. Lisäksi moni tilaaja on kiitellyt sitä, miten helposti kiertelevä taikuri on sovitettavissa muun ohjelman lomaan. Näin tilaisuudessa on kokoajan käynnissä mikro-ohjelmaa, joka varmistaa, että hyvä fiilis saavuttaa jokaisen.

”Miika’s distinctive style of magic makes audience really think about the tricks. But more they think about it, more impossible it seems. He is capable of entertaining even more demanding audiences.”

– Michal Spotkay, Founder, Prague Magic Bar Illusion

Lisäpalvelut

SHOWTAIKUUS tilaisuuksiin

MENTALMAGIC SHOW

Upouusi Mentalmagic-show on kruununjalokiveni, johon olen valinnut vaikuttavimmat ihmeet, joita minulle on vastaan tullut. Esitykseni ei pelkästään taivuttele vieraidesi todellisuudentajua, vaan pakottaa myös kysymään, mihin kaikkeen ihmismieli pystyy. Tämän kaiken teen hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa.

Esitykseni keskiössä ovat juuri Sinun vieraasi ja se, mitä heidän persoonansa tuovat esitykseen. Näin ollen jokainen esitys on aidosti ainutkertainen elämys, joka toimii todistetusti erinomaisena jäänmurtajana vapauttaen tilaisuuden kuin tilaisuuden ilmapiirin.

juontaja tilaisuuksiin

TAIKOVA JUONTAJA

Kaipaatko tilaisuuteesi käytännön kapellimestarin, joka ammattilaisen ottein varmistaa, että suunnittelemasi ohjelma soljuu tyylikkäästi maaliin? Juontaja on myös avainasemassa, kun puhutaan tilaisuuden yleisen ilmapiirin ja arvokkuuden nostattamisesta.

Saamani palautteen perusteella olen ollut juuri sopiva henkilö kyseiseen rooliin. En ole pelkästään ammattiesiintyjä, vaan myös hyvä tyyppi, jonka kanssa on kiva viettää aikaa. Lisäksi taikurina minun on mahdollista istuttaa juontojen lomaan hämmästyttäviä taikatemppuja.

Kaipaatko lisää tietoa?

Taikuri taikuuden takana

Nappia painamalla pääset tutustumaan lisää minuun taikurina, palkintoihini sekä saamaani palautteeseen. Lisäksi voit siirtyä lukemaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisää palautteita

Hintalaskuri yrityksille 2023

Moni yritysasiakas on esittänyt toiveen, että keikkahintani olisivat näkyvillä asioinnin helpottamiseksi.

Tähän tarkoitukseen syntyi kätevä hintalaskuri, joka antaa hintatarjouksen heti. Yhdistele juuri yrityksenne tarpeisiin sopiva ohjelmakokonaisuus, johon voi kuulua esitys koko porukalle, kiertelevä lähitaikuus ja juonto.

Toteutan keikat välipäivinä (su-to) -15% edullisemmin.

HUOMIO! Yksityisasiakkaille oma hinnasto – lue lisää klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä

Laita viestiä, vastaan tavallisesti tunnin sisään. Mutta jos tuntikin on liian pitkä aika, voit suoraan soittaa mulle: 044 532 3433.